Aerial Yoga teacher training

Aerial Yoga teacher training i Danmark

Share

Den 1-3 marts 2019 gentager vi  succesen: Aerial Yoga teacher training i Danmark med en af de mest erfarne Aerial Yoga trænere i Europa: Jost Blomeyer fra Tyskland

Jost-Porträt-Sepia-500x1300

Den  1. til 3 marts 2019 inviterer vi til Aerial Yoga teacher training på Abildgaard Kursussted.

Med en omfattende baggrund som omfatter ballet, sang og dans hos den statslige balletskole i Berlin, professionel dansekarriere, docent i sundhedsorienteret træning, 1000 timers Yogalærer uddannelse i Frankrig, Texas og på Bahamas, i Sivananda, Ashtanga og Vinyasa og 14 års undervisningserfaring i Yoga – begyndte han i 2009 efter sin AntiGravity® Aerial Yoga uddannelse som en af de første at undervise i Aerial Yoga Tyskland. Senere fulgte en videreuddannelse i Aerial Flow Yoga (Unnata® Aerial Yoga-Stil).

I sine kurser integreres bl.a. Yoga-, Fitness-, Aerobic-, Pilates-, BLACKROLL®- und TRX®-Trainer (Functional Suspension Training®).

Sin undervisning er kendetegnet af afslappethed og humor, sveddryppende øvelser, opmærksomhed på åndedrættet og afspænding.

Tyngden ligger på: Aerial Yoga, Vinyasa Flow und Ashtanga Yoga. Jost Blomeyer er medlem af Yoga Alliance® (Registered Yoga Teacher at 500 Hours Level, Multi-Style).

Jost Blomeyer har adskillige gange formidlet Aerial Yoga på nationale fjernsynsprogrammer, interviews i tidsskrifter mm. i Tyskland.

Tid og sted for Aerial Yoga teacher training

Den 3 dage lange Aerial Yoga Træner Uddannelse den 1. til 3 marts 2018 finder sted i en gruppe på max. 13 deltagere på det skønne Abildgaard-Kursussted , der ligger 16 km syd for Århus med kort afstand til en af Danmarks bedste badestrande.

Den omfatter i alt 20-22 timer inkl pauser.
Fredag fra kl. 12-18, Lørdag fra kl 10-18, Søndag fra kl 10-16.
Indenfor rammerne af uddannelsen modtager deltagerne en praktisk håndbog (på engelsk) i spiralindbinding med over 150 fotos og figurerer, der fungerer som både hjælp til at lære og senere som opslagsværk.

Efter uddannelsen udstedes et deltagercertifikat.

Aerial-Supta-Konasana-Sepia-250x250

Forudsætninger

F.eks. Uddannelse og praktisk erfaring indenfor Yoga, aerobic-, Gymnastik, Sport-, danser, akrobats, fitness, fysioterapeut, og gerne med en vis erfaring i træning af grupper. Vigtigt er en god bevægelighed i krop og sind. Hvis dine forudsætninger ikke helt passer i forhold til nævnte, så tag alligevel kontakt på telefon 20214915 og får en snak med Mads Jesper Løye Hejl om deltagelse alligevel er mulig og hensigtsmæssig.

Indhold

  • Det almene grundlag for træningen. Opvarmning, øvelser, stræk og afspænding
  • Yoga og Aerial Yoga og funktionel træning i stoffet
  • Kontraindikation og f.eks. nedsat bevægelighed
  • Kendskab til materialer, knuder, ophængning etc.
Forskelle i et punkt eller to punkt ophængning
  • Aeriel Yoga teknik og praksis.
  • Forskellige variationer i de traditionelle
  • Yoga asanas i stoffet, Omvendte stillinger, akrobatik, Kraftøvelser, spring, drej, sving, partnerøvelser, massage og terapeutiske vinkler.
  • Udvikling af egne øvelsessekvenser
  • Praksis, praksis, praksis.

Uddannelsen tager afsæt i en to-punkts ophængning som muliggør et væsentligt støre antal øvelser en det er tilfældet med ophængning i et punkt.
Undervisnings-sproget er engelsk

Tilmelding og pris

Send en mail på jesperhejl(at)me.com  (erstat (at) med @ i adressen ) med en kort beskrivelse af dine forudsætninger og baggrund samt fulde navn, alder og adresse/telefonnummer. Du modtager en bekræftelse fra os, såfremt der er frie pladser.

Depositum udgør 1500 kr.  Betaling følger i henhold til vores almindelige betingelser som fremgår af vores hjemmeside her. Restbeløbet betales senest 6 uger før kursusstart.

Pris for Aerial Yoga teacher training uden overnatning: 4400,- dkr. inkl moms
Inkluderet i prisen er et let varmt ayurvedisk måltid midt på dagen.
Pris for Aerial Yoga teacher training med 2 overnatninger: 4900,- dkr. inkl moms.
Inkluderet heri er yderligere morgen- og aftensmad
Overnatning på Abildgaard finder sted i 2 fælles og hyggelige soverum. Såfremt du kommer langvejs fra og vil overnatte fra torsdag til fredag, skal du lægge 250 dkr. til prisen.
Alternativt er der ikke langt til Århus eller Odder, hvor der er masser af muligheder for hotel etc.

 

Du kan lære mere om Jost Blomeyer her: www.aerial-yoga.de

 

Share