Lust and Creativity Summercamp 2020

Sommercamp 2021 ferie i Danmark

Share

Sommercamp 2021 På Abildgaard – 6 dage med spændende workshops, fællesskab, afspænding, bevægelse, samtaler og hygge.

summercamp 2020
Et lille udsnit af den fantastiske store have på Abildgaard

I år er det 5 år siden vi første gang inviterede til sommercamp på dejlige Abildgaard. 6 dage med spændende workshops, fællesskab, afspænding, bevægelse, samtaler og hygge. Fra tirsdag den 3. august til søndag den 8. august omkring middagstid.

Her mødes mennesker med interesse for Meditation, Tantra, Yoga, dans, bevidsthed, livskraft og opmærksomme, sanselige møder.

Her knyttes kontakter, og der opstår inspiration til egen praksis.

Formiddag og eftermiddag er der forskellige workshops med kompetente undervisere:

 • Yoga
 • Aerial Yoga
 • Thai Yoga massage
 • Dans
 • Tantramassage og kunsten at berøre.
 • Krops- og bevægelsesbevidsthed
 • Ayurvedisk kogekunst
 • Body-Paint Ritual
 • Meditation
 • Dialoger om at leve

Om aftenen inviterer vi til fælles aktiviteter.. og hvad der opstår, når mennesker er sammen. Vi åbner vores kreative værksteder. Der ofte fungerer som samlingspunkt omkring tegning, maling, croquis, og f.eks. at lave mindre skulpturer og keramik. Vi samles også om bålet og hygger

Hvert år møder vi nye- og har gensyn med tidligere deltagere, der kommer for at opleve den helt særlige stemning, den friske luft, skønne natur, den fantastiske ayurvedisk-vegetariske mad og ukomplicerede måde at være sammen på.

Workshops ledes såvel af Karin og Jesper som af venner af huset fra ind- og udland med mangeårig praksis og erfaring.

Nogle vælger at bo i telt, andre at sove i vores dejlige fælles soverum. I år er der også mulighed for af booke et af vores hyggelige dobbeltværelser på 1. salen i hovedhuset.

Du finder såvel roen og stilheden som den gode samtale og fællesskab. Her møder du åbne mennesker, med en fælles interesse for krop, kreativitet og bevidsthed.


Praktisk:

Pris og tilmelding:

 • Hele campen fra tirsdag til søndag:
 • Overnatning i vores soverum: 4200 kr. (begrænsede pladser)
 • Overnatning i dobbeltværelse: 5200 kr. (begrænsede pladser)
 • Overnatning i eget telt på området: 3750 kr.

Tilmelding sker via mail til Abildgaard på: info#abildgaard-kursussted.dk  Erstat # med @ når du skriver til mailadressen

….Med en kort beskrivelse af dig selv, herunder dine forudsætninger i forhold til yoga, bevægelse og tidligere erfaringer med “tantra”.

Ved tilmelding betales et depositum på 500 kr, der ikke refunderes, hvis du senere må melde afbud.

Overfør til konto:
Kreditbanken i Aabenraa Reg. nr. 7930 Konto nummer: 0002013671IBAN-nummer: DK1679300002013671BIC-kode/SWIFT-adresse: AAKRDK22

… med angivelse af dit navn og “sommercamp depos”

Det resterende beløb betales med bindende virkning senest den 15. juni 2021.

Vi gør opmærksom på, at tantramassage workshops – også vil indbefatte nøgenhed. Øvrige workshops foregår gennemgående i tøj som er egnet til at bevæge sig i, og for Aerial Yogas vedkommende, tøj UDEN lynlåse eller andet metal som kan rive stoffet i stykker.

Alle deltagere skal være indstillet på, at vi hjælpes ad igennem begrænset deltagelse i “serviceteams” – med at holde lokaler, toiletter og udenomsarealer rene og ryddelige.

Program:

Programmet for den enkelte dag slås op hver morgen på den store fælles opslagstavle. Det gør det muligt for os at være spontane og lytte til deltagerne. Det er i kontakten med det, som sker her og nu, at magien opstår.

Sproget er Dansk og Engelsk.

hilsener Jesper og Karin

Share