Tantra kursus – introduktion

Share

Kom til tantra kursus og intro-weekend på Mahamudrainstitut.

Igennem de senere år har vi reduceret antallet af åbne seminarer, til fordel for længerevarende årsforløb. Vi ser, hvor stor en forskel det gør, når mennesker virkelig vil fordybe sig i praksis.

Vi oplever, hvordan det at mødes i en gruppe, med den tryghed der følger af at mødes igen og igen – på helt anderledes vis åbner for at spænde af og undersøge i sig, frem for at skulle forholde sig mange nye mennesker på hvert seminar.

intre-weekend på Mahamudrainstitut
Et blik mod hovedhuset

Hvordan relaterer vi med hinanden?

Vi er optaget af, hvordan vi relaterer til hinanden og vores omgivelser uden masker, overflade og forstillelse – i respekt, opmærksomhed og medfølelse.

Også det sker bedst, hvor vi ikke mødes flygtigt på seminarer , men erfarer sammen over en længere periode.

En invitation til bevidst, opmærksom, kontakt

En tantra henvender sig til den enkelte af os.

Den udtrykker en invitation til at leve i opmærksom, bevidst kontakt til det, som er, og ikke længere stille sine fortællinger og ønsker om, hvordan det burde være, imellem. Den handler om at få øje på” og IKKE om at fixe noget som helst, eller om at “komme et eller andet sted hen”.

Hvilken befrielse er det ikke at ophøre med at jage alverdens ambitioner med sig selv og hinanden? Uanset hvordan vi vælger at leve – sammen eller hver for sig.

Mahamudrainstitut, er med afsæt i års erfaringer, modenhed, og en solid funderet praksis og integritet, et rum for ny indsigt.

Det, som før føltes fastlåst i krop og intellekt, bliver bevægeligt. Mennesker oplever her en klarhed, der kommer af selv at undersøge og undre sig i trygge rammer og autentisk ledelse.

Lyse, smukke lokaler

Deltagerne på vores studieforløb og kurser finder her lyse, rene og æstetiske lokaler. Ordentlige badeforhold, en oase af natur og dejlig økologisk (og om muligt biodynamisk) vegetarisk/Ayurvedisk mad.

Vi finder det meget vigtigt i forhold til at mødes i et intimt rum, hvor tæt kontakt imellem mennesker kan finde sted.

Sanselige omgivelser inviterer til at åbne sig i sanselighed. Omgivelserne spejler praksis og omvendt: Praksis spejles i omgivelserne.

Intro-weekend på Mahamudrainstitut
Den store sal

Tantra Kursus på Mahamudrainstitut – krop og sind

Vi inviterer til tantra kursus: To introduktionsdage på Mahamudrainstitut og Abildgaard kursussted. Begge dage fra kl 9.00 til 17.00

Lørdag vil blive introduktion til vores Cupisofi og elskovskunst – Mahamudra massage og udpluk fra noget af alt det, vi undersøger i forhold til mødet, kontakt, det at relatere, krop, sanselighed og bevægelse. Det vil være både med og uden tøj på – Yogatøj/ tøj der er til at bevæge sig i/ og sarong

Søndag Vil indeholde en indføring i temaer fra den systemiske uddannelse. En spændende dag med nye tanker og anskuelser for de fleste. Det hele underbygget igennem praktiske øvelser – med tøj på. Vi kan tage temaer op som “Parforholdet”, “Seksualitet”, “Stress”… eller hvad der nu synes relevant for gruppen, og kigge på det i et systemisk perspektiv.

Du kan booke hver dag på Tantra kursus – Intro-weekend på Mahamudrainstitut for sig. En dags deltagelse koster 750 kr. pr. person, inkl. et let måltid midt på dagen – begge dage 1500 kr.

Hvis, du kommer langvejs fra, kan vi tilbyde overnatning på gården for 250 kr. i fællesrum, inkl morgenmad.

Tilmelding på jesperhejl(at)me.com (erstat (at) med @ når du skriver i adressefeltet.)

Hvornår er der Tantra kursus og intro-weekend på Mahamudrainstitut?

Datoer  2019

  • sept. 14 – 15
  • nov. 23-24

Datoer  2020

  • jan 11-12
  • maj 23-24
  • aug 29-30
  • nov. 28-29
Share